Μπαρτσελόνα: Επαφή με το ταλέντι της Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς

από Σταμάτης Μουρελής

Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ακριβά ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτς ο οποίος φέτος μετρά 13 εμφανίσεις με τις «ασπιρίνες» έχοντας πετύχει 2 γκολ και μοιράσει 6 ασίστ.
Μάλιστα τα γερμανικά μέσα το πάνε ένα βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρουν πως στελέχη των «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε επαφή με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή προκειμένου να εξετάσουν τις προθέσεις του.

Ο Βιρτς, ο οποίος είναι ήδη 4 φορές διεθνής με την εθνική Γερμανίας, αποτελεί ένα από τα πιο βαριά και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, με τον σύλλογο του Λεβερκούζεν να τον κοστολογεί με ένα ποσό πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε ντεμπουτάρει στην Bundesliga στις 18 Μαΐου του 2020 σε ηλικία 17 ετών και 15 ημερών και είναι ο τέταρτος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην ιστορία του Γερμανικού πρωταθλήματος.
Σε πρόσφατες δηλώσεις, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή είχε εκφράσει την επιθυμία του γιού του να συνεχίσει να αγωνίζεται στη πατρίδα του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το EURO που διεξάγεται στη Γερμανία. Υπενθυμίζεται, πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιλλαμβανόμενη τις προθέσεις άλλων ομάδων να αγοράσουν τον νεαρό, είχε προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση του συμβόλαιο του, δένοντας τον μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X