Μπαρτσελόνα: Πρόταση της Αλ-Ιτιχάντ στον Τερ Στέγκεν

από AllAboutARIS

Στο στόχαστρο της Αλ-Ιτιχάντ έχει μπει ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα, με τον αραβικό σύλλογο να φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Relevo.

Ο 31χρονος Γερμανός τερματοφύλακας έχει επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα των Καταλανών μετά το διάστημα των 2,5-3 μηνών, που έχασε εξαιτίας του τραυματισμού που είχε στην μέση. Ήδη φέτος μετράει 21 παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα», σε εννέα εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Τερ Στέγκεν έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028, αφού ανανέωσε μόλις το περασμένο καλοκαίρι και περνάει πολύ καλά εκεί, ωστόσο μία πρόταση πολλών εκατομμυρίων, που είναι ικανή να κάνει η Αλ-Ιτιχάντ θα μπορούσε να δελεάσει τόσο την πλευρά του παίκτη όσο κι εκείνη των Καταλανών, που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Βασικός λόγος για το ξαφνικό ενδιαφέρον της αραβικής ομάδας για τον κίπερ των «μπλαουγκράνα» είναι ο Ραμόν Πλάνες, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας από τα μέσα του περασμένου Γενάρη, που έχει εργαστεί στην ομάδα της Καταλονίας για μία τριετία (2018-2021) τόσο ως βοηθός του Αμπιντάλ όσο και ως αθλητικός διευθυντής.

Προτεινόμενα Άρθρα