Μπαρτσελόνα: Το FFP την υποχρεώνει να πουλήσει το καλοκαίρι τέσσερις παίκτες

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με την «AS» και το δημοσίευμά της, το FFP θα υποχρεώσει την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι να βάλει πωλητήριο σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται να κάνει δύσκολο το έργο του Τσάβι στο χτίσιμο της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά την άμυνα, μια είναι η αποχώρηση που “εξετάζουν” οι Μπλαουγκράνα και αυτή δεν θα είναι δύσκολη επιλογή για εκείνους. Όλα δείχνουν ότι αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο Έρικ Γκαρθία, ειδικά αν ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον οποίο τα έχουν βρει προφορικά.

Στη μεσαία γραμμή, όπου η αποχώρηση όπως έγινε γνωστό θα είναι μια τα πάντα θα κριθούν από την τελική απόφαση του Σέρτζιο Μπουσκέτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν. Αν ο αρχηγός των Καταλανών απαντήσει θετικά και παραμείνει στην ομάδα, τότε αυτός θα που θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νεαρός Πάμπλο Τόρε.

Στην επίθεση, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ο Άνσου Φάτι, αυτός που θα αποχωρήσει μιας και θεωρείται ότι μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία της Μπάρτσα, ενώ η δεύτερη περίπτωση είναι του Φεράν Τόρες, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του, όταν έγινε μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το εκτιμώμενο ποσό που θα μπορούσε να λάβει η ομάδα του Τσάβι στα ταμεία της είναι στα 35 εκατ. ευρώ, με τον προπονητή να μην τον έχει στα βασικά του πλάνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα