Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε προσύμφωνο ο Κεσιέ

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Φρανκ Κεσιέ. O Iβοριανός μέσος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μίλαν, φέρεται να υπέγραψε προσύμφωνο με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Αφρικανός, που αποκτήθηκε από την Αταλάντα, πρώτα ως δανεικός το 2017 και το 2019 με κανονική μεταγραφή, αρνήθηκε ξανά την πρόταση επέκτασης που του πρόσφεραν οι «ροσονέρι». Ο Κεσιέ προορίζεται ως ο παίκτης που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σέρχι Μπουσκέτς στη μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Κεσιέ ταξίδεψε στο Λουγκάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το προσύμφωνο με τους «μπλαουγκράνα».

Ο 25χρονος άσος είναι βασικότατο στέλεχος στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν φέτος οι «ροσονέρι» στην Serie Α μετρώντας 30 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα περίοδο.

 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 152.379 πακέτα τσιγάρων – Τέσσερις συλλήψεις για λαθρεμπορία!
Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 152.379 πακέτα τσιγάρων – Τέσσερις συλλήψεις για λαθρεμπορία!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News