Μπεναλουάν σε ιταλική εφημερίδα: «Αυτό είναι το καλύτερό μου γκολ»

από AllAboutARIS

Η φιλανθρωπική δράση του Γιοάν Μπεναλουάν στη Θεσσαλονίκη έφθασε μέχρι την Ιταλία, όπου ο Αλγερινός αγωνίστηκε με τις φανέλες των Τσεζένα, Πάρμα, Αταλάντα, Φιορεντίνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Nazione, ο έμπειρος αμυντικός, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχουμε μαζί μας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, μαξιλάρια και κουβέρτες. Αλλά αυτό που χρειάζονται περισσότερο οι άνθρωποι είναι να επικοινωνούν, να καταπολεμούν τη μοναξιά. Και το γεγονός ότι πάμε σε αυτούς μας επιτρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας στο ίδιο επίπεδο με αυτούς: η ενσυναίσθηση πυροδοτείται σε μια στιγμή, ανοίγονται, μας λένε για τις εμπειρίες τους, τα προβλήματά τους. Δίνουμε ό,τι δεν αγοράζεται, δίνουμε αγάπη», είπε αρχικά.

Για το ότι και φίλοι του ΠΑΟΚ βγήκαν στον δρόμο δίπλα σου σχολίασε: «Η αλληλεγγύη δεν έχει χρώμα. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που είναι απολύτως υποστηρικτική. Οι άνθρωποι έχουν δείξει ότι είναι συνδεδεμένοι με το μήνυμα. Δημιουργήσαμε ένα κίνημα».

Όσο για το αν αυτό είναι το καλύτερο γκολ του, ανέφερε: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε μια δύναμη: να βελτιώσουμε τον κόσμο με την εικόνα μας. Προσπαθώ. Έχουμε πετύχει κάτι. Το ποδόσφαιρο μας επιτρέπει να ανοίξουμε πολλές πόρτες κι αυτό συμβαίνει και τώρα. Ναι αυτό είναι το καλύτερο γκολ μου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X