Μπενζεμά: “Φυσικά και σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα”

από AllAboutARIS

Τη Χρυσή Μπάλα τόνισε ότι σκέφτεται ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των σκόρερ στο φετινό Champions League.

Η Ρεάλ κατέκτησε το 14ο Champions League στην ιστορία της, καθώς επικράτησε με 1-0 στο «Σταντ Ντε Φρανς» της Λίβερπουλ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει απέναντι στους «κόκκινους», ωστόσο η συμβολή του ήταν καθοριστική καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς ήταν αυτός που πέτυχε χατ τρικ απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι στα νοκ άουτ ματς, αλλά και τρία γκολ στους δύο ημιτελικούς με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γάλλος άσος, ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 15 γκολ, σε δηλώσεις που έκανε παραδέχτηκε ότι στο μυαλό του είναι η Χρυσή Μπάλα, με τον ίδιο να τονίζει ότι έχει δώσει σχεδόν τα πάντα στην ομάδα…

«Φυσικά και σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα”, δήλωσε συγκεκριμένα στο Canal Plus και συνέχισε: “Τώρα θα ενταχθώ στην εθνική ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα με την ομάδα μου. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος για αυτό που έχω κάνει» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής: «Δεν υπάρχει τύχη. Μπορείς να είσαι τυχερός μια φορά, αλλά όχι κάθε φορά. Αξίζαμε να νικήσουμε. Κάναμε προσπάθεια, επιστρέφαμε κάθε φορά και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός στην ομάδα μας, είτε είναι βασικός είτε αναπληρωματικός, είτε δεν παίζει συχνά, αλλά δίνει τα πάντα στην προπόνηση.Το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε αυτό το πέμπτο (για εκείνον) Champions League».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X