Μπορείτε να κάνετε ακόμα τον τελικό με κόσμο!

από AllAboutARIS

Την ίδια στιγμή η Γερμανία και το Βερολίνο ετοιμάζονται μέσα σε ένα τριήμερο να φιλοξενήσουν έναν τελικό Κυπέλλου Καϊζερσλάουτεν-Λεβερκούζεν και φυσικά το Final-4 της Ευρωλίγκα. Εκεί που θα δώσουν το “παρών” Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι έχουν διατεθεί κάτι λιγότερο από 50 χιλιάδες εισιτήρια -23.700 η κάθε ομάδα- συν όλα τα υπόλοιπα που διαχειρίζεται η Ομοσπονδία. Παράλληλα οι οπαδοί τεσσάρων διαφορετικών ομάδων θα βρεθούν στην πόλη λόγω μπάσκετ.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα ΕΠΟ και Αστυνομία δεν μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό με δέκα χιλιάδες κόσμο, επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός -δηλαδή ο Αλαφούζος- δεν θέλει κόσμο στο γήπεδο λόγω του κλίματος στις τάξεις του κόσμου απέναντί του.

Η Ελλάδα κινδυνεύει λοιπόν να γίνει ρεζίλι ευρωπαϊκώς για όλα τα παραπάνω. κύριοι, μπορείτε ακόμα να κάνετε τελικό με κόσμο. Σώστε την ποιότητα του προϊόντος έστω και την τελευταία στιγμή. Αλλιώς οι ευθύνες θα βαραίνουν εσάς.

Και μία σημείωση, ο Παναθηναϊκός θα πάρει για το Final 4 535 εισιτήρια, έχοντας περισσότερα διαρκείας. Προφανώς όμως εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του. Στο Πανθεσσαλικό υπάρχει όλως τυχαίως…

 

Προτεινόμενα Άρθρα