Μπουφόν: «Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι νούμερο ένα, είναι δύσκολο να δεχτείς τον πάγκο»

από AllAboutARIS

Στα 43 του χρόνια ο έμπειρος τερματοφύλακας, Τζίτζι Μπουφόν, συνεχίζει ακόμη να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, γυρίζοντας πλέον στο «λιμάνι» του, την Πάρμα.

Σε συνέντευξή του στην «Repubblica» αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που είχε περάσει και τόνισε πως πλέον δεν τον φοβίζει, αλλά αντίθετα τον έκανε να εκτιμάει την ζωή του περισσότερο.

«Κοίτα, εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο για μένα. Έχω πολλά άλλα ενδιαφέροντα και ανυπομονώ να τους αφιερώσω τον χρόνο που τους αξίζει. Έχω κοντά μου τα παιδιά μου, φίλους, αδελφές, γονείς και είμαι αρκετά τυχερός έχω γυναίκα, σύζυγο, σύντροφο και φίλο, την Ιλάρια. Η κατάθλιψη είναι μια μακρινή ανάμνηση που έχει γίνει πολύ αγαπητή, γιατί το μαρτύριο με έκανε να εκτιμήσω πόσο έντονη μπορεί να είναι κάθε στιγμή της ημέρας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι νούμερο ένα, είναι δύσκολο να δεχτείς τον πάγκο. Συνέβη και στον Ντίνο Τζοφ. Τα τελευταία δύο χρόνια έδειξα ότι ξέρω ότι είμαι ρεαλιστής. Είμαι ένας περίπλοκος απλός άνθρωπος που τρέφεται με όνειρα, ακόμα κι αν πολλά από αυτά αποδειχθούν ψευδαισθήσεις ή ουτοπίες. Η επιστροφή στην Πάρμα με ενθουσιάζει, υπάρχουν ρίζες.

Ομολογώ ότι τα παιδιά μου ήλπιζαν άλλα πράγματα για μένα. Ξέρετε, είχαν βιώσει τον σούπερ μπαμπά που παίζει στην εθνική ομάδα, για τη Γιούβε και την Παρί Σεν Ζερμέν, δυσκολεύτηκαν να με σκεφτούν σε διαφορετικό πλαίσιο, αλλά νομίζω ότι μεγαλώνουν και θα καταλάβουν ότι είναι επίσης ωραίο να κάνεις ένα βήμα πίσω».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X