Μπράμπετς: «Ανταμοιβή η ανανέωση, δώρο στον κόσμο η νίκη με ΠΑΟΚ» (vid)

από AllAboutARIS

Δηλώσεις στην ΕΡΤ 3 έκανε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στις οποίες αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ, τις σκέψεις του για την ομάδα, τη φετινή πορεία, τους στόχους, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Για το νέο συμβόλαιό του: «Σίγουρα είναι μια ανταμοιβή αυτή η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΡΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θα είμαι στον ΑΡΗ σίγουρα για τα επόμενα 3 χρόνια».

Για το ότι είναι αρχηγός: «Ήμουν ξανά αρχηγός στην ομάδα και στην προετοιμασία και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια. Ο τρόπος που παίζω είναι χαρακτηριστικό της θέσης μου. Δεν είμαι ο πιο τεχνίτης ποδοσφαιριστής αλλά είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Μπορώ να είμαι αρχηγός να βοηθάω τους συμπαίκτες μου είναι κάτι που πάντα κάνω.»

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια χρονιά πράγματι με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, είμαστε δυσαρεστημένοι όπως τελείωσε η κανονική διάρκεια. Σπαταλήσαμε πάρα πολλούς βαθμούς με ομάδες υποδεέστερες, αυτό μπορεί να συμβαίνει μια, δυο φορές, όχι παραπάνω, εμείς όμως δυστυχώς το κάναμε περισσότερες και γι αυτό μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, τώρα στα πλέι οφ, εννοείται ότι η 5η θέση είναι το μίνιμουμ που πρέπει να πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε και θα είναι μια βάση για την επόμενη σεζόν. Γι αυτό άλλωστε υπέγραψα και το καινούριο μου συμβόλαιο, πιστεύοντας ότι η νέα σεζόν θα είναι μια νέα πρόκληση».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ένα παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ. Το περιμένουμε με την προσδοκία ότι αποτελεί μια ευκαιρία να δώσουμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας. Δεν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια, οπότε τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στους φιλάθλους μας ξεκινώντας με νίκη από τα πλέι οφ και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Φωτορεπορτάζ: MOTIONTEAM

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X