Μπράμπετς: «Να… προκαλέσουμε τους υπόλοιπους γίγαντες και να παλέψουμε για το Κύπελλο»

από AllAboutARIS

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Τσεχίας και ετοιμάζεται για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της, με την πρώτη εξ αυτών να είναι η αναμέτρηση με την Αλβανία.

Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τσεχίας διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία βρέθηκε ο παίκτης του ΑΡΗ, μίλησε για το ματς με τους Αλβανούς, αλλά ρωτήθηκε και για τους Κιτρινόμαυρους.

Το σχετικό απόσπασμα, όπως μεταφέρεται στη ΜΜΕ της Τσεχίας:

Συζητήσατε την ήττα στο πρώτο ματς με την Αλβανία με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, τον συμπαίκτη σας από τον ΑΡΗ;

«Ναι. Έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από την εθνική ομάδα όσο και από την Bundesliga. Παρακολούθησε τον αγώνα. Είπε ότι η Αλβανία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ότι έκανε ένα καλό παιχνίδι με μας. Δεν πήγε όπως θέλαμε. Μιλήσαμε και του έλεγα θα μπορούσε να έρθει μαζί μου στην Εθνική. Γέλασε και πήγε στην προπόνηση».

Με τι διάθεση έφτασες στη συνάντηση της εθνικής ομάδας; Δεν τα πας καλά με τον ΑΡΗ…

«Όλα είναι υπέροχα (γέλασε). Δυσκολευόμαστε, έχουμε πολλούς τραυματίες, αλλάξαμε την ομάδα. Έχω ήδη χτίσει μια θέση εκεί, για την οποία είμαι χαρούμενος. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να… προκαλέσουμε τους υπόλοιπους γίγαντες στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παλέψουμε για το Κύπελλο. Τώρα δεν παίξαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω του εκλογές, οπότε ελπίζω το διάλειμμα να μας βοηθήσει».

Πριν από δύο εβδομάδες, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, βγήκατε μόλις μετά από 35 λεπτά. Γιατί;

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας, αλλά όλα είναι καλά, έπαιξα σε όλο τον αγώνα μετά από αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα