Μπράμπετς: “Πάντα υπάρχει πίεση στον ΑΡΗ, θέλουμε νίκη σε κάθε παιχνίδι”

από AllAboutARIS

O Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε στη κάμερα της NOVA και στάθηκε στη πίεση που υπάρχει στον ΑΡΗ για τη νίκη, κάθε αγωνιστική, την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη και την εικόνα που έχει σχηματίσει για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την κλήση του στην Εθνική Τσεχίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το να είμαι ξανά στις κλήσεις είναι κάτι που σαφώς με ικανοποιεί και με κάνει να νιώθω ευτυχισμένος. Το εκτιμώ πολύ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, τη Θεσσαλονίκη:

«Είμαι πολύ καλά. Όλα έγιναν γρήγορα. Πλέον μπήκα στο νέο μου σπίτι, η οικογένειά μου είναι εδώ, είναι χαρούμενη. Με την ομάδα πλέον έχουμε δύο νίκες στη σειρά, αφήσαμε πίσω μας το κακό ξεκίνημα και ελπίζω να κάνουμε το Σάββατο και τρίτη σερί νίκη».

Για το κατά πόσο οι σερί νίκες έχουν διώξει την πίεση πάνω από την ομάδα:

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα πλέον. Υπάρχει ανακούφιση. Η πίεση στον ΑΡΗ υπάρχει πάντα. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, υπάρχουν απαιτήσεις και θα πρέπει να ζούμε με αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τη διακοπή που ακολουθεί:

«Ναι, το τελευταίο διάστημα έχουμε μερικές ατυχίες με παίκτες που είναι εκτός. Η διακοπή θα δώσει χρόνο ώστε να επανέλθουν όλοι. Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Η διακοπή νομίζω έρχεται σε καλό σημείο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, τι του αρέσει, τι του έχει κάνει εντύπωση: 

«Aπό την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του Άρη ήμουν χαρούμενος. Απολαμβάνω που είμαι μέλος της οικογένειας αυτής. Που είμαι πλέον εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη πανέμορφη, το ίδιο και η Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο πολλοί ποδοσφαιριστές από την χώρα μου την Τσεχία αγωνίστηκαν εδώ, μίλησα με πολλούς από αυτούς, είχα και δική μου εμπειρία από το πέρασμά μου από το τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν είναι κάτι που μου έχει κάνει τεράστια έκπληξη, απλώς το επίπεδο παρατηρώ είναι υψηλό. Υπάρχουν καλοί επιθετικοί, καλοί μεσοεπιθετικοί από τη Λατινική Αμερική με καλή τεχνική και αυτό μου αρέσει. Με κάνει ανυπομονώ να παίξω το επόμενο παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X