Μπράμπετς στο AllAboutARIS: “Ανυπομονούμε για τον κόσμο στο γήπεδό μας” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι από τα λίγα πράγματα που δεν αλλάζουν στην ενδεκάδα του ΑΡΗ στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια, με τη νίκη στο Περιστέρι να… στέλνει την ομάδα για ξεκούραση με καλή ψυχολογία όπως σημείωσε στο AllAboutARIS.

Ο Τσέχος στόπερ αναφέρθηκε στο χθεσινό αποτέλεσμα, τον δύσκολο κύκλο αγώνων που ολοκλήρωσε η ομάδα και τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά: 

-Ακόμη μία νίκη για τον ΑΡΗ. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα…

“Πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέραμε για τί παίζαμε σήμερα και μετά από κάποια παιχνίδια πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί”.

-Ηταν το 13ο παιχνίδι σε 1,5 μήνα… Νομίζω είστε κουρασμένοι.

“Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ πιο εύκολο όταν κερδίζεις. Συνεχίζουμε στο Κύπελλο, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς και την ομάδα ενώ πήραμε και μία νίκη στο πρωτάθλημα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Οταν κερδίζεις και παίρνεις βαθμούς είναι πιο εύκολο να επανέλθεις”.

-Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος για τον ΑΡΗ. Στο πρωτάθλημα;

“Σίγουρα θα παλέψουμε. Από την αρχή ξέρουμε ότι όπως υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου, το ίδιο ισχύει και με τα πλέι οφ. Τα τελευταία αποτελέσματα δημιουργήσαν πίεση προς εμάς αλλά τελικά πήραμε μία νίκη που μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για τα πλέι οφ και την επόμενη εβδομάδα έχουμε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο”.

-Με πόσους θα παίξεις δίπλα σου;

“Ολοι είναι πολύ καλά παιδιά και ποιοτικοί αμυντικοί. Είναι εύκολο για μένα. Είμαι χαρούμενος που παίζω. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει δίπλα μου. Είναι έμπειροι, οπότε γίνεται πιο εύκολο για μένα”.

– Είναι η πρώτη εβδομάδα μετά από 40 μέρες χωρίς μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

“Νομίζω οι οικογένειες μας θα είναι χαρούμενες, όπως και εμείς. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε και μπορούμε να ξεκουραστούμε με καλή ψυχολογία”.

– Το επόμενο παιχνίδι στο Βικελίδης θα γίνει με κόσμο μετά από 2,5 μήνες…

“Επιτέλους… Με τον Παναιτωλικό επιτέλους νιώσαμε ότι παίξαμε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με τον κόσμο. Ανυπομονούμε να δούμε τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας και να βοηθήσουν για ακόμη μία νίκη”.

Προτεινόμενα Άρθρα