Μπριχ: Ο κορυφαίος ρέφερι του 2021 στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιλογή από το… τέρμα πάνω ράφι έκανε η ΚΕΔ για το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, με τον Φέλιξ Μπριχ να είναι αυτός που θα διευθύνει το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο ρέφερι από τη Γερμανία θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. Τέταρτος θα είναι ο Παπαπέτρου και στο VAR ο Γερμανός, Γκούντερ Περλ.

Το 2021 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο. Το 2014 σφύριξε στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μποενφίκα. Το 2017 επελέγη για να διευθύνει τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Μπριχ θα σφυρίξει σε αγώνα του ΑΡΗ, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την άλλη πλευρά. Ο Μπριχ έχει σφυρίξει σε 3 αγώνες του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, με τον “Δικέφαλο” να μετράει μία νίκη και δύο ήττες. Είχε σφυρίξει στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 (27/1/21), στη νίκη με 2-1 επί της Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League (15/9/20), αλλά και στην ήττα με 3-1 από τους Πορτογάλους και πάλι στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (29/8/18).

Ο Μπριχ είναι νομικός και με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο…

 

Προτεινόμενα Άρθρα