Μπρούνο Εστέβες: Ο «συνένοχος» του Κουλμπάκοφ που πήρε εργολαβία τα ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (vids)

από AllAboutARIS

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έβαλε Πορτογάλους διαιτητές στο ντέρμπι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ κι αμέσως το… μάτι πήγε στον VARίστα της αναμέτρησης. Έναν άνθρωπο που έχει πάρει… εργολαβία τα clasico της Θεσσαλονίκης κι έχει συνδυάσει το όνομά του με μία από τις μεγαλύτερες σφαγές των Κιτρινόμαυρων στην Τούμπα.

Μιλάμε για εκείνο το αξέχαστο ματς με τον Κουλμπάκοφ διαιτητή. Στις 9 Μαΐου 2021 ο Κλάτενμπεγκ τον είχε ορίσει και πάλι στο VAR σε ματς ΑΡΗ-ΠΑΟΚ. Εκείνο το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, που διαμορφώθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι κι ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, που προήλθε από επιθετικό φάουλ.

Στη φάση του πέναλτι, ο διαιτητής Κουλμπάκοφ δεν το υπέδειξε σε κανονική ροή, ωστόσο ο VAR Εστέβες τον κάλεσε να ξαναδεί τη φάση. Αμφότεροι «είδαν»… παράβαση.

Ακολούθως το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Ζίβκοβιτς στο 90. Προηγήθηκε από ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Μιχάι στον Μπρούνο Γκάμα, που θα έπρεπε μάλιστα να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Τίποτα.

Ο Μπρούνο Εστέβες ήταν VAR και σε ένα ακόμη ματς ΑΡΗ-ΠΑΟΚ, ξανά στην Τούμπα. Μιλάμε για το παιχνίδι του πρώτου γύρου και τον θρίαμβο των Κιτρινόμαυρων με το γκολ του Μαντσίνι.

Το κυριακάτικο λοιπόν θα είναι το τρίτο clasico, που θα ελέγξει ο Πορτογάλος…

Προτεινόμενα Άρθρα