Μπόκα Τζούνιορς: Οπαδός θα περπατήσει 2.658 χιλιόμετρα για να δει τον τελικό του Copa Libertadores

από AllAboutARIS

Οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς πετάνε στα ουράνια μετά την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores και «ταξιδεύουν» ήδη στη μεγάλη μάχη της 4ης Νοεμβρίου με τη Φλουμινένσε στo Μαρακανά. Βέβαια υπάρχει και ένας οπαδός που ταξιδεύει ήδη κυριολεκτικά για το Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Ο Αργεντινός Λεάντρο Φορτουνάτο έχει γίνει viral, καθώς ξεκίνησε από την πατρίδα του για να πάει στη Βραζιλία να υποστηρίξει την ομάδα του με τα… πόδια! Πρόκειται για μια απόσταση 2.685 χιλιομέτρων, η οποία αναμένεται να κρατήσει 22 μέρες και στην πορεία του θα διασχίσει και την Ουρουγουάη.

Βρίσκεται περίπου στα μισά της διαδρομής, καθώς έχει φτάσει στο Καραζίνο και έχει ακόμα 1.400 μέτρα να διασχίσει. Φυσικά ένα τέτοιο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς εκτός από τη σωματική κόπωση έχει να αντιμετωπίσει και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Από ζέστη και υγρασία μέχρι κρύο και βροχές.

«Η σύζυγός μου με μπλόκαρε από το Instagram, το Facebook και το WhatsApp. Θα φτάσω στο Ρίο και μετά θα δω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτάσω εκεί, αμφιβάλω, αλλά θα το προσπαθήσω. Αν πρέπει να διασχίσω έναν ποταμό θα το κάνω και εάν είναι να πνιγώ, ας πνιγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ένα από τα video που έχει δημοσιεύσει.

Προτεινόμενα Άρθρα