Μυθικό γκολ με φάλτσο στη Γ’ κατηγορία της Αργεντινής! (vid)

Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς μπήκε στην Γ’ κατηγορία της Αργεντινής και είναι πολύ πιθανό να το δούμε ανάμεσα στα υποψήφια για τα καλύτερα της χρονιάς στα βραβεία Puskas!

O Γονζάλο Κανιέτε, ποδοσφαιριστής της Σαρμιέντο ντε Τσάκο, έπιασε ένα φοβερό βολέ με το εξωτερικό, βάζοντας τρομερό φάλτσο με την μπάλα αρχικά να μοιάζει πως πηγαίνει άουτ αλλά τελικά να καρφώνεται λίγο κάτω από το «Γ» της εστίας του τερματοφύλακα της Ντεφενσόρες ντε Μπελγράνο.

Μάλιστα, αυτό το απίθανο τέρμα του Γονζάλο Κανιέτε χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του με 1-0, με την Σαρμιέντο ντε Τσάκο να βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και τη Ράσινγκ.

Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς Ντουκουρέ
Προηγούμενο άρθρο Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς Ντουκουρέ
Επόμενο άρθρο Ο προπονητής της Πολωνίας έπιασε τον Σέζνι να καπνίζει!
Ο προπονητής της Πολωνίας έπιασε τον Σέζνι να καπνίζει!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News