Μόνο νίκη και μετά… πρόκριση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νίκη και τίποτε άλλο… Αυτό θέλει ο ΑΡΗΣ απόψε στον ΝΠΣ Βόλο, τον οποίο υποδέχεται στις 20:00 για την 19η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους “κιτρινόμαυρους”, ώστε να… καβαλήσουν τους Θεσσαλούς στην 5η θέση και να διατηρήσουν ή να μειώσουν την απόστασή τους από την 3η και την 4η θέση. Μία νίκη που εφόσον έρθει θα δώσει και απαραίτητη ώθηση στον ΑΡΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους σήκωσαν κεφάλι την περασμένη αγωνιστική με το “διπλό” στον Ιωνικό, έχουν πολύ καλές επιδόσεις μακριά από το “Πανθεσσαλικό” και θέλουν να τις διατηρήσουν ώστε να παραμείνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ: Έγιναν πολλές οι απουσίες για τον Πάρντιου…

Ο Ενκουλού είναι εδώ και καιρό το μόνιμο πρόβλημα για τον Άγγλο τεχνικό. Στη δική του απουσία όμως ήρθαν να προστεθούν άλλες τέσσερις!

Για τον Νταμπό ήταν γνωστό από προχθές ότι δεν υπολογίζεται εν όψει Βόλου. Τα μαντάτα όμως δεν ήταν ευχάριστα από τη χθεσινή προπόνηση για τους Καμαρά, Καμάτσο και Πάλμα.

Οι δύο πρώτοι δεν προπονήθηκαν χθες αλλά θα είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά για τον Πάλμα λόγω της υποτροπής που υπέστη και δύσκολα προλαβαίνει ακόμα και το ματς Κυπέλλου.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάγιο, Σγούρος, Τανούλης και Παναγίδης.

ΝΠΣ Βόλος: Με Πιρές αλλά χωρίς Τσοκάνη στη Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Μπράτσος υπολογίζει κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλών, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να κρίνεται έτοιμος σε αντίθεση με τον Τσοκάνη.

Ο αρχηγός του Βόλου συνεχίζει τις θεραπείες ώστε να επανέλθει από τον τραυματισμό του και βρίσκεται εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

19η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΝΠΣ Βόλος

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

20:00, Novasports

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X