Μόντσου: “Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα με τον ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Ο Μόντσου Ροντρίγκεζ, στις δηλώσεις που έκανε στο  συνδρομητικό εν όψει του αυριανού (31/8) εντός έδρας αγώνα του ΑΡΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, εξήγησε τους λόγους που δέχτηκε την πρόταση των “κίτρινων” να συνεχίσει την καριέρα του στο “Κλ. Βικελίδης”.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά, ερωτώμενος πώς αισθάνεται αυτόν τον ένα μήνα σχεδόν που βρίσκεται στον Άρη, απάντησε: “Με υποδέχτηκαν πολύ καλά όλοι στην ομάδα! Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα με την ομάδα”.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα, εξήγησε: “Κατ’ αρχάς, για το πρότζεκτ της ομάδας. Ταιριάζει στα δικά μου σχέδια. Και γιατί θέλω να έχω επιτυχίες με τον Άρη, που είναι μια ιστορική ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία να αποφασίσω να έρθω”.

Σχετικά με το αν τον βοήθησε ότι στον Άρη βρήκε πολλούς συμπατριώτες του, συμφώνησε: “Ναι! Με βοήθησε πολύ αυτό το γεγονός. Είναι και ο Κίκε Σαβέριο εδώ, που είναι φίλος μου, από τον καιρό που ήμασταν μαζί στην Μπαρτσελόνα”.

Αναφορικά με την πρώτη επαφή που είχε με τους φίλους του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό, σχολίασε με ενθουσιασμό τις εντυπώσεις του: “Έμεινα έκπληκτος, γιατί διαπίστωσα ότι είναι μεγάλος ο κόσμος του Άρη! Το γεγονός ότι βοηθούν την ομάδα ακόμη κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, είναι πάρα πολύ σημαντικό”.

Ρωτήθηκε ο Μόντσου πώς του φαίνεται η ομάδα ως τώρα στον αγωνιστικό τομέα και είπε: “Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, έχουμε πολύ καλό προπονητή. Δουλεύουμε σκληρά, για να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε βάλει”.

Όσο για το πώς κρίνει τα πρώτα αποτελέσματα του Άρη στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε, δήλωσε: “Πήραμε τέσσερις βαθμούς, τους οποίους πρέπει να τους κεφαλοποιήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης, για να πάμε με επτά βαθμούς στο διάστημα της διακοπής”.

Η εικόνα που έχει από τον Αστέρα Τρίπολης, καθότι είναι καινούργιος ο Ισπανός μέσος στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι η εξής: “Γνωρίζω ότι και στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Επίσης, είδα το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο νίκησε εκτός έδρας 0-1. Είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για την αγωνιστική προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Άρης στην αναμέτρηση αυτή, εστίασε στα εξής: “Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι μπορούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο. Αν τα κάνουμε αυτά, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Και κατέληξε, απαντώντας στην επισήμανση ότι ο αγώνας αυτός θα είναι χωρίς κόσμο στις κερκίδες, λόγω της τιμωρίας της ομάδας: “Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας. Χωρίς αυτούς, κατανοούμε ότι πρέπει να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Προτεινόμενα Άρθρα