Νάγκελσμαν: «Δεν είμαι χαρούμενος με τις διαρροές, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα»

από AllAboutARIS

Εκνευρισμένος για τις διαρροές που αποκάλυψαν την στάση πληρωμών στους ανεμβολίαστους παίκτες εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μπάγερν, τονίζοντας όμως πως τα προβλήματα είναι μέρος κάθε ομάδας.

Εσωτερικά ζητήματα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στη Μπάγερν, αφού η απόφαση της διοίκησης για στάση πληρωμών σε πέντε ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές έχει προκαλέσει τεταμένο κλίμα εντός της ομάδας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι διαρροές στον Τύπο δεν βοήθησαν τα πράγματα να βελτιωθούν, με τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης πλέον να έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους προς τον σύλλογο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο θέμα.

Εκνευρισμένος πάντως με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί εμφανίστηκε και ο τεχνικός της ομάδας Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος πάντως θέλησε να ρίξει τους τόνους, εξηγώντας πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα.

«Φυσικά και δεν είμαι χαρούμενος που κάποια εσωτερικά ζητήματα διέρρευσαν, δεν είναι ωφέλιμο. Κάποια πράγματα είναι ιδιωτικά. Υπάρχουν πολλά που βγαίνουν προς τα έξω, αλλά αυτό δεν θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία μας. Παρόλα αυτά θα ήταν καλύτερο αν ήμασταν λίγο πιο κλειστά. Διασκεδάζω περισσότερο όταν όλα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα» ήταν τα λόγια του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X