Νάπολι: Η Παρί δίνει 100 εκατ. για τον Οσιμέν – Στο Παρίσι ο ατζέντης του

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι και η Άρσεναλ έδειξαν ενδιαφέρον για τον 25χρονο σέντερ φορ της Νάπολι Βίκτορ Οσιμέν, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν -που έχασε τον μεγάλο της σταρ Κιλιάν Μπαπέ- φέρεται έτοιμη να επενδύσει στη μεταγραφική αγορά για να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα SPORT Mediaset, οι Παριζιάνοι προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό των «Παρτενοπέι» και η συμφωνία είναι «κοντά σε σημείο καμπής» με τον ατζέντη του Νιγηριανού Ρομπέρτο ​​Καλέντα να έχει «πετάξει στο Παρίσι για να μιλήσει απευθείας με την PSG».

Η εφημερίδα προσθέτει ότι το ταξίδι του στη γαλλική πρωτεύουσα έχει «αποφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα» με τον γαλλικό σύλλογο και θα μπορούσε να αποτέλεσει πλήγμα για την Τσέλσι και την Άρσεναλ.

Το ρεπορτάζ προσθέτει: «ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε να κλείσει τη συμφωνία, ικανοποιώντας τόσο τη Νάπολι όσο και τον παίκτη».

Παρότι ο διοικητικός ηγέτης της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φέρεται να είχε βάλει ένα τίμημα περίπου 129 εκατομμυρίων για τον Νιγηριανό σταρ, φαίνεται πως η προσφορά της PSG κρίνεται ικανοποιητική.

Θυμίζουμε ότι ο Οσιμέν είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου για να παραμείνει στη Νάπολι μέχρι το 2026.

Προτεινόμενα Άρθρα