Νέα αποθέωση για Μορόν: «Ο ήρωας του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, αλλά, κυρίως, το γκολ του Λόρεν Μορόν στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας, ήταν τα σημεία αναφοράς σε ρεπορτάζ στην Ισπανία. Όπου μάλιστα, δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν τον Ίβηρα φορ, ως… ήρωα, επειδή προφανώς πέτυχε το γκολ της νίκης στο clasico της Θεσσαλονίκης.

«Ο Λόρεν Μορόν έγινε ο νέος ήρωας του ΑΡΗ την περασμένη Κυριακή. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΑΡΗ στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Σε ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι στον κόσμο, ο Λόρεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο για να ελέγξει μια μπάλα του Σαβέριο εντός περιοχής και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-0. Το γκολ του παίκτη της Μαρμπέγια ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη παρόλο που ο Λόρεν έπρεπε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο», τονίζει η ιστοσελίδα marbella24horas.

Και προσθέτει: «Ο Λόρεν επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου με 15 γκολ, απολαμβάνοντας μια απολύτως λαμπρή σεζόν στην πρώτη του περιπέτεια εκτός χώρας».

Προτεινόμενα Άρθρα