Νέα γκέλα ολκής η Τσέλσι!

από AllAboutARIS

Αυτή την στιγμή η Τσέλσι δεν πρέπει να κερδίζει ούτε στο προπονητικό διπλό που κάνει ο Πότερ. Γκολ δεν μπαίνει ούτε με αίτηση. Ένα τσούρμο από πανάκριβους παίκτες που όμως μοιάζουν ξένοι μεταξύ τους, λες και μιλάνε όλοι διαφορετική γλώσσα. Ένας σύγχρονος πύργος της Βαβέλ που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερος!

Αυτή τη στιγμή η πανάκριβη ομάδα που έχτισε ο Τεντ Μποέλ βρίσκεται στην 10ή θέση. Απέχει 10 βαθμούς από την ζώνη του Champions League και 11 από αυτή του υποβιβασμού και με την καταστροφική φόρμα που έχει, η ευρωπαϊκή έξοδος δεν μοιάζει κάτι ρεαλιστικό.

Η Σαουθάμπτον, αν και ουραγός, έπαιξε με θάρρος στο Στάμφορντ Μπριτζ και δικαιώθηκε. Στο πρώτο δεκάλεπτο κιόλας είχε δύο μεγάλες στιγμές με Σουλεμάνα και Ονουάτσου και βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις με το 18ο φάουλ-γκολ του εξπέρ του είδους Γουόρντ-Πρόους.

Ο μόνος παίκτης των μπλε που έδειξε να αντέχει το βάρος της φανέλας ήταν ο Ραχίμ Στέρλιγνκ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός προσπαθούσε μόνος του να γυρίσει την κατάσταση, όμως σε τρεις περιπτώσεις (52’, 68’, 71’) ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια, με την Τσέλσι να είναι εντελώς φλύαρη, αγχωμένη και ασύνδετη στο γήπεδο.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος και πλέον μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις και στον πάγκο, με την καρέκλα του Γκρέιαμ Πότερ να τρίζει επικίνδυνα.

Προτεινόμενα Άρθρα