Νέα εποχή αλλά οι… τελικοί παραμένουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από χθες ο Χερμάν Μπούργος σήμανε επίσημα την νέα εποχή στην οποία μπαίνει ο ΑΡΗΣ ποδοσφαιρικά. Την ίδια στιγμή όμως η κατάσταση παραμένει ίδια και αρκετά δύσκολη όσον αφορά τον στόχο των πλέι οφ.

Οι… τελικοί για τους “κιτρινόμαυρους” συνεχίζονται και σήμερα έχουν ακόμη έναν, υποδεχόμενοι τον Ατρόμητο (18:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime) σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε τους βαθμολογικούς σκοπούς της ομάδας και είδε τα περιθώρια για τα πλέι οφ να γίνονται όλο και πιο στενά, μεγαλώνοντας το “πρέπει” για νίκη σήμερα αλλά και στα επόμενα δύο ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.

Ένα μεγάλο “πρέπει, για διαφορετικούς λόγους βέβαια, υπάρχει και στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κόουλμαν δίνει μάχη για την παραμονή, έχει σηκώσει κεφάλι τελευταία και έρχεται αποφασισμένη και με ψυχολογία ώστε να φύγει με αποτέλεσμα από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΑΡΗΣ: Mε Σούντγκρεν αλλά πάλι χωρίς τον Γκάμα

Ο Σουηδός ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και επανήλθε στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των “κιτρινόμαυρων”, όχι όμως και ο Γκάμα. Ο Πορτογάλος κρίνεται ακόμα ανέτοιμος και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετατίθεται για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Εμπακατά, Λούμορ, Μάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: “Έξω” οι Χαρίσης και Κιβρακίδης

Δύο οι απουσίες με τις οποίες οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο Χαρίσης δηλώθηκε να εκτίσει σήμερα την ποινή που έχει λόγω καρτών, την ώρα που ο Κιβρακίδης είναι τραυματίας και παρέμεινε στην Αθήνα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Μουνίθ, Ναμπί, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Αλιμπέκ, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

17η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Ατρόμητος

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

18:00, Novasports

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Παναγιώτης Κουκουλάς (Λέσβου)

VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθός VAR: Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Προτεινόμενα Άρθρα