Νέα σενάρια για Κάρλσον και Γκέτεμποργκ

Η σεζόν οδεύει προς το φινάλε της, όπως και η συνεργασία του ΑΡΗ με τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Ο Σουηδός, παρά το βαρύ βιογραφικό του, δεν “έπιασε” στους Κιτρινόμαυρους κι εδώ και καιρό είναι εκτός  rotation. Προπονείται βέβαια κανονικά με την ομάδα, έχει επαγγελματική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται στον αγώνα με τη Λαμία να τον δούμε ξανά να παίζει με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Το μέλλον του πάντως απασχολεί τους συμπατριώτες του. Γνωστό το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ, τον περασμένο Ιανουάριο, τα σουηδικά ΜΜΕ επανέρχονται και πάλι τονίζοντας πως το θέμα  θα… ανοίξει ξανά το καλοκαίρι.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα fotbolldirekt οι δύο πλευρές διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας και το πιο πιθανό είναι με το φινάλε της σεζόν να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η διαμάχη Βρύζα-Σαλπιγγίδη, τα δανεικά και η μεζονέτα στην Χαλκιδική
Προηγούμενο άρθρο Η διαμάχη Βρύζα-Σαλπιγγίδη, τα δανεικά και η μεζονέτα στην Χαλκιδική
Επόμενο άρθρο Οι οδηγίες της Τροχαίας για ασφαλή οδήγηση (vid)
Οι οδηγίες της Τροχαίας για ασφαλή οδήγηση (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News