Νέα σενάρια για Λουίς Πάλμα και Ατλέτικο Μαδρίτης

από AllAboutARIS

Αυτό το διάστημα, ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται στα… πιτς, λόγω προβλήματος τραυματισμού κι έτσι δεν παίζει στους αγώνες της Σέλτικ. Αυτό πάντως δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την εξαιρετική σεζόν που διανύει με την ομάδα της Σκωτίας, έχοντας μέχρι στιγμής 35 συμμετοχές, 11 γκολ και 13 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Νούμερα τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα, έστω κι αν μιλάμε για ένα από τα όχι και πιο δυνατά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ωστόσο η παρουσία του πρώην παίκτη του ΑΡΗ στους ομίλους του Champions League, τον έχει φέρεις στα μεταγραφικά… ραντάρ άλλων ομάδων. Προ καιρού, υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι τον θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σημερινά δημοσιεύματα ισχυρίζονται το ίδιο!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, αρέσει στον Ντιέγκο Σιμέονε και είναι πολύ πιθανό στο τέλος της σεζόν να ζητήσει την απόκτησή του. Στο σχετικό ρεπορτάζ, αναφέρεται επίσης ότι ο Πάλμα κρίνεται ως ιδανικός για το σύστημα που παίζει η Ατλέτικο στην επίθεση και δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση για να μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα