Νέα “τεσσάρα” για την Ιαπωνία που τρελαίνει κόσμο!

Τρεις ημέρες μετά τον… φιλικό θρίαμβο επί της Γερμανίας (1-4) στο Βόλφσμπουργκ, το οποίο και αποτέλεσε το… κύκνειο άσμα του Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία των «πάντσερ», οι «σαμουράι» χτύπησαν με νέα τεσσάρα!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χατζίμε Μοριγιάσου επικράτησε 4-2 της Τουρκίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γκενκ του Βελγίου, έχοντας σε τρομερό απόγευμα το δίδυμο των Ίτο και Νακαμούρα!

Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, για να ακολουθήσουν δύο «χτυπήματα» του Νακαμούρα για το 3-0 στο 36′! Οι Τούρκοι απάντησαν με τους Καμπάκ (44′) και Γιλντιμίρ (62′), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, με τον Ίτο να τελειώνει τη δουλειά για τους Ιάπωνες στο 78′ από το σημείο του πέναλτι.

 

Τζιτζικώστας: “Σήμερα η αποστολή 130 τόνων τροφίμων και νερών στους πλημμυροπαθείς”
Προηγούμενο άρθρο Τζιτζικώστας: “Σήμερα η αποστολή 130 τόνων τροφίμων και νερών στους πλημμυροπαθείς”
Επόμενο άρθρο “Ένας μ….. παλαβός έπεσε στη θάλασσα – Νόμιζα ότι είναι… μαύρος Πακιστανός” (vid)
“Ένας μ….. παλαβός έπεσε στη θάλασσα – Νόμιζα ότι είναι… μαύρος Πακιστανός” (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News