Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση σε Χαμραουί: “Βαθύ μίσος από Ντιαλό, την θεωρούσε εμπόδιο”

από AllAboutARIS

Η εφημερίδα «Le Parisien» αποκαλύπτει το πόρισμα της έκθεσης της αστυνομίας των Βερσαλλιών, που ενοχοποιεί την Αμινάτα Ντιαλό, στην υπόθεση για την επίθεση στην πρώην συμπαίκτριά της, στην Παρί, Κέιρα Χαμραουί.

Ο βίαιος ξυλοδαρμός έγινε στις 4 Νοεμβρίου του 2021 και η Ντιαλό έχει προφυλακιστεί. Στο πόρισμα γίνεται λόγος για «αργή ψυχολογική μετατόπιση, θα λέγαμε, παθολογική, της Ντιαλό. Έτρεφε πραγματικό μίσος εναντίον της Χαμραουί, την οποία θεωρούσε εμπόδιο στην δική της αθλητική καριέρα».

Ψάχνοντας στα δύο τηλέφωνα της Ντιαλό εντόπισαν μηνύματα μίσους, που εστάλησαν σε ένα μυστηριώδες έμπιστο πρόσωπο με το παρατσούκλι «Jaja».

Στις 14 Σεπτεμβρίου, συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες που συμμετείχαν στην επίθεση. Ανάμεσά τους, ο ένας, που ονομάζεται «ο μικρός» και κατηγορείται από τους άλλους τρεις, παραδέχεται ότι έλαβε την αποστολή να επιτεθεί στην Χαμραουϊ και να την πλήξει σωματικά, έναντι 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, ο πραγματικός υπαίτιος του ξυλοδαρμού με σιδερένια ράβδο είναι στην πραγματικότητα ένας πέμπτος άνδρας, τον οποίο κανείς δεν θέλει να καταγγείλει φοβούμενος αντίποινα. Πρόκειται για ύποπτο, ο οποίος θα μπορούσε να συνδεθεί με το οργανωμένο έγκλημα.

Ωστόσο, ούτε ο ενδιάμεσος, που ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με τους επιτιθέμενους κατά την διάρκεια της αποστολής, δεν έχει εντοπισθεί και σύμφωνα με τους ερευνητές, θα μπορούσε να είναι συγγενής της Αμινάτα Ντιαλό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X