Νέος ύμνος για την ΠΑΕ (audio)

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δημοσίευσε το νέο ύμνο της, ο οποίος είναι σε σύνθεση του γνωστού μουσικοσυνθέτη και φίλου της ομάδας, Γιώργου Μουκίδη.

Να διευκρινίσουμε ότι δεν ήρθε να…αντικαταστήσει τον ΠΡΩΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. Είναι μια επιλογή της ΠΑΕ προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, όπως παλαιότερα είχε βγάλει και η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, το 1993.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσα χρόνια στο “Βικελίδης” δεν έπαιζε ο ύμνος του ΑΡΗ αλλά το “ΑΡΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ” του Μποέμη.

Πλέον θα παίζει αυτό και ίσως θα ήταν καλή ιδέα να θυμίσουμε και τον πρώτο ύμνο ώστε να τον μαθαίνουν οι νεότεροι.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία εξαιρετική δουλειά από τον Γιώργο Μουκίδη και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που δεν πρέπει να αδικηθεί από σκέψεις που έχουν να κάνουν με την πρωτοκαθεδρία του πρώτου ύμνου του συλλόγου που θα μείνει στην ιστορία ως ο ύμνος του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Οι εποχές αλλάζουν… Ο ΑΡΗΣ γύρισε σελίδα…Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις επιταγές των καιρών και να εξελιχθούμε περαιτέρω σε όλα τα επίπεδα. Οι καινοτομίες που έρχονται θα είναι πολλές το επόμενο διάστημα. Πάντα με σεβασμό στο παρελθόν και με γνώμονα τις απαιτήσεις των εποχών.👉 Σήμερα, με χαρά σας παρουσιάζουμε τον νέο ύμνο του Συλλόγου μας. Τους στίχους και τη μουσική έγραψε ο συνθέτης, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ…”.

Προτεινόμενα Άρθρα