Νέο ντέρμπι, νέα νίκη – εκτόξευση!

από AllAboutARIS

Μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ, ο Άρης ψάχνει νίκη και επί του ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα η σπουδαία αναμέτρηση από την Interwetten.gr, όπως και άλλοι έξι αγώνες, οι οποίοι παίζονται και συνδυαστικά!

Από τον έναν Δικέφαλο στον άλλο, με στόχο, βεβαίως, μια ακόμα νίκη! Μετά το «τρίποντο» επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο Άρης φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες του στα playoffs της Super League Interwetten και, μάλιστα, κόντρα στον συμπολίτη ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 17/04, 19:30).

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, η οποία έχει ανέβει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League Interwetten, δεν θέλει να σταματήσει εδώ, στην προσπάθειά της να ανανεώσει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκής διοργανώσεις.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Στα (πολύ, πολύ) ελκυστικά 2,35 (χωρίς 0% γκανιότα) και 2,50 (με 0% γκανιότα) η νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ από την Interwetten.gr, στην συναρπαστική μονομαχία για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βεβαίως, παρουσιάζουν τα Combo Bets που προσφέρει η Interwetten.gr, όπως ο παρακάτω συνδυασμός σε απόδοση 5,45: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6,5 κάρτες συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

 

Εκτός, λοιπόν, από το «Clasico» της Θεσσαλονίκης, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (Κυριακή 17/04, 21:30), στην αναμφίβολα πιο «καυτή» αγωνιστική της Super League Interwetten μέχρι τώρα.

 

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα και τις παρακάτω, πέντε αναμετρήσεις: Νιούκαστλ – Λέστερ (Κυριακή 17/04, 16:15), Λειψία – Μπάγερ Λεβερκούζεν (17/04, 20:30), Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (17/04, 22:00), Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μπενφίκα (17/04) και Νάπολι – Ρόμα (Δευτέρα 18/04, 20:00).

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα