Νέο… πισωγύρισμα για Λέστερ!

από AllAboutARIS

Στα ίδια, χαμηλά, στάνταρ συνεχίζει να κινείται η Λέστερ! Η απογοητευτική τη φετινή σεζόν ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.
Κάπως έτσι, φαίνεται πως ήταν… πυροτέχνημα η προ δύο εβδομάδων νίκη των «αλεπούδων» επί της Νότιγχαμ, η οποία είναι και η μοναδική τους ως τώρα στο πρωτάθλημα, με τη Λέστερ να συνεχίζει να απογοητεύει.
Φουλ ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με αρκετά φάουλ που δεν επέτρεπαν να δημιουργηθεί καλός ρυθμός, ούτε και πολλές φάσεις. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη σκοπιμότητα από τις δύο ομάδες, αφού έδειχναν πως δεν ήθελαν να δεχτούν κάποιο γκολ. Ενδεικτικό είναι πως η καλύτερη φάση ήρθε στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου, με τον Εζέ να απειλεί για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας.
Φουλ ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με αρκετά φάουλ που δεν επέτρεπαν να δημιουργηθεί καλός ρυθμός, ούτε και πολλές φάσεις. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη σκοπιμότητα από τις δύο ομάδες, αφού έδειχναν πως δεν ήθελαν να δεχτούν κάποιο γκολ. Ενδεικτικό είναι πως η καλύτερη φάση ήρθε στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου, με τον Εζέ να απειλεί για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λέστερ να έχει τα ηνία αλλά η Πάλας να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα. Οι φάσεις των δύο ομάδων ήταν λιγοστές και πάλι, οι ποδοσφαιριστές άστοχοι και το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε.
Η Λέστερ έμεινε στους 5 βαθμούς παρέα με την ουραγό Νότιγχαμ, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έφτασε τους 10.
Το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής
Σάββατο 15/10
Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 0-0
Γούλβς-Νότιγχαμ Φόρεστ 17:00
Φούλαμ-Μπόρνμουθ 17:00
Τότεναμ- Έβερτον 19:30
Κυριακή 16/10
Άστον Βίλα-Τσέλσι 16:00
Λιντς-Άρσεναλ 16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ 16:00
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 16:00
Λίβερπουλ Μάντσεστερ Σίτι 18:30
Επόμενη Αγωνιστική:
Μπράιτον-Νότιγχαμ Φόρεστ
Κρίσταλ Πάλας-Γούλβς
Λίβερπουλ Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον
Μπρέντφορντ-Τσέλσι
Νιουκάστλ- Έβερτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ
Φούλαμ-Άστον Βίλα
Λέστερ Λιντς
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι

Προτεινόμενα Άρθρα