Νέτο: «Αν παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ, θα βγούμε στην 3η θέση»

από AllAboutARIS

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, που ήταν χθες στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ, μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή «Pressing».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα επαγγελματικά του: «Σε μία εβδομάδα θα επιστρέψω στη Βραζιλία. Να δω παίκτες για να φέρουμε στην Ευρώπη, σε Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία»

Για τη νίκη του ΑΡΗ επί της ΑΕΚ: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν η μαμά και ο μπαμπάς του Φαμπιάνο και τους έλεγα ότι σε αυτό το γήπεδο τελευταία φορά έβαλα δύο και κερδίσαμε. Τους είπα ότι θα κερδίσουμε 1-2. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, έγινε ένα παιχνίδι πολύ ωραίο. Πάθος, τρεξίματα, ποιότητα, φάσεις. Και οι δύο χρειάζονταν τη νίκη κι έχουν τους παίκτες να το κάνουν. Μπράβο και στις δύο ομάδες».

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι φαβορί για την 3η θέση: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την 3η θέση. Αν παίξουμε όπως χθες και με τον ΠΑΟΚ θα κερδίσουμε σίγουρα. Χρειάζεται διάρκεια κι όχι ένα καλό κι ένα κακό ματς».

Για τα τελευταία παιχνίδια του ΑΡΗ: «Με Γιάννινα, δεν είμαι προπονητής, αλλά στο πρώτο ημίχρονο φταίει ο προπονητής. Παίζουμε Χαριλάου με τα Γιάννινα, η ομάδα πρέπει να είναι μπροστά. Γιατί να βάλεις τρία στόπερ; Βάλε ένα δεκάρι με τον Καμαρά μπροστά. Τζάμπα χάθηκε ένα ημίχρονο. Μετά έγιναν οι αλλαγές και μέχρι η ομάδα να βρει ρυθμό πάει το παιχνίδι. Και ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός, οργανωμένος πίσω».

Για την δυσκολία στο γκολ: «Αυτό είναι θέμα προπόνησης. Ο Καμαρά όλη την ώρα στο πλάι και δεν είναι στην περιοχή. Αν δεν έχουμε ένα δεκάρι, να κάνει κίνηση και να του δώσει τη μπάλα… Είναι θέμα προπόνησης. Μπορεί βέβαια να θέλεις και τον παίκτη που θα κάνει την παραπάνω κίνηση».

Για τον Λουίς Πάλμα: «Χθες ήταν καλός. Βοήθησε, προσπάθησε να απειλήσει με σουτ. Ήταν καλύτερος απ’ ότι ο Μπαντού. Ο Ιτούρμπε προσπάθησε έκανε κάποιες κινήσεις. Και ο Καμαρά χθες ήταν πολύ καλός».

Για το αν Μαντσίνι και Φαμπιάνο ήταν οι κορυφαίοι του ΑΡΗ: «Ο Μαντσίνι ήταν ο καλύτερος. ΟΚ και ο Φαμπιάνο και δεν το λέω επειδή τον έφερα εγώ στην Ελλάδα. Τον ξέρω από παλιά. Πάντα είναι έτσι. Πάντα είναι εκεί. Δουλεύει, το κεφάλι κάτω. Ο Μαντσίνι είναι ο καλύτερος παίκτης φέτος. Ο Ματέο ξέρει μπάλα. Να δουλέψει, να προσπαθεί και στο μυαλό».

Για τον Εμπακατά: «Να πάρει παιχνίδια, χρειάζεται χρόνο και πιστεύω ότι θα ανέβει το παιδί. Είναι μικρός. Τώρα θα μάθει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, τι πρέπει να κάνει. Πιστεύω ότι μπορεί να ανεβεί. Μου αρέσει εμένα».

Για την επίθεση του ΑΡΗ: «Δεν έχουμε έναν κίλερ. Με μια δυο ευκαιρίες να βγάλει γκολ. Χθες πόσες κόντρα επιθέσεις κάναμε; Θέλει λίγο υπομονή, αλλά τις φάσεις πρέπει να τις τελειώνουμε».

Για τον Μπούργος: «Θα δούμε για Μπούργος. Να δούμε τι δουλειά θα κάνει. Δεν μπορούμε να λέμε προπονητάρα ή το αντίθετο. Να τον αφήσουμε να δουλέψει. Πρέπει να δούμε αποδυτήρια, οργάνωση, τακτική στην ομάδα. Χθες έκανε καλή δουλειά, έβαλε την ομάδα σωστά. Με τα Γιάννινα έκανε λάθος».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X