Νίκη για Μπέτις επί της Χετάφε

από AllAboutARIS

Ρεάλ Μπέτις και Χετάφε συναντήθηκαν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην La Liga, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1, χάρη στο «σόου» του Τζιοβάνι Λο Σέλσο.
Ο Αργεντινός ήταν ο ξεκάθαρος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν απλώς να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις του ματς, με το γκολ του Αραμπάρι.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στο 61ο λεπτό, με τον Λο Σέλσο να αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μίγια, όταν και ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μέσα στη περιοχή. Ο Αργεντινός δεν λάθεψε και έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα, μετά την επανεμφάνιση του με τη φανέλα της Μπέτις.
Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους, πάλι με τον Λο Σέλσο, αυτή τη φορά όμως ο MVP του ματς δοκίμασε από μακριά το πόδι του και δικαιώθηκε πετυχαίνοντας στο 74’ το 2-0, με εντυπωσιακό τρόπο, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Σόρια.
Ο Αραμπάρι έβαλε το γκολ της τιμής για την Χετάφε στο 90+3’ με εξαιρετική κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Ρίκο, για το τελικό 2-1.

Προτεινόμενα Άρθρα