Νίκη και τίποτε άλλο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέος μήνας αλλά ίδια ανάγκη για νίκες στον ΑΡΗ, ο οποίος φιλοξενείται σήμερα από τον Ιωνικό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά από έναν αποτυχημένο Γενάρη και με πολλά προβλήματα, η ομάδα θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει να για να “κλειδώσει” την 5η θέση και παράλληλα να δει εάν μπορέσει να φτάσει πιο ψηλά. Ένας στόχος που αυτή τη στιγμή είναι εφικτός βαθμολογικά αλλά δύσκολος.

Το έργο των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλο κίνητρο και σε μία έδρα που αρκετοί δυσκολεύτηκαν τη φετινή σεζόν.

ΑΡΗΣ: Επιστροφές… βάλσαμο για Πάρντιου – “Πρώτη” για Ρουπ

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Με ψυχολογία και νέα πρόσωπα

Αρκετά θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής του Γούλερι στον Ιωνικό, όμως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από μία θλάση που αποκόμισε στο πρόσφατο 2-0 της Λαμίας και αυτόματα τέθηκε νοκ άουτ α

Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στον αγώνα με τους «κίτρινους» και τον Σόουζα, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι «νέοι» Αλεν, Μπουένα, Μάνος.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αλέν, Χουτεσιώτη, Τσιριγώτη, Μπουενά, Βαλεριάνο, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγα, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά,, Κάνιας, Μάνο, Καμπράλ, Ελευθεριάδη ,Σεμπά, Μάντζη.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

21η αγωνιστική Super League

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Γήπεδο Νεάπολης»

19:00, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Θεόδωρος Τζουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νίας)

VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθός VAR: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα