Νίκη… οπωσδήποτε πριν τα πλέι οφ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πέφτει για τον ΑΡΗ η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 26η αγωνιστική.

Η ήττα από τη Λαμία είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να υποχωρήσει στην 6η θέση και για αυτό η νίκη είναι ο αυτονόητος στόχος σήμερα ώστε σε συνδυασμό με απώλεια του Βόλου να μπει ως 5ος στη διαδικασία των πλέι οφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να πάρουν το “τρίποντο” και να επιστρέψουν άμεσα στις πειστικές εμφανίσεις μετά την κακή μέρα στη Λαμία, κάνοντας την αρχή για να “χτίσουν” ένα σερί νικών στα δέκα παιχνίδια που ακολουθούν για τα πλέι οφ.

ΑΡΗΣ: Τρεις ενδεκαδάτες απουσίες για τον Τερζή

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μόνο ο Ρουπ αλλά το απουσιολόγιο μεγάλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πέραν του Γερμανού ο Τερζής άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Οντουμπάζιο και Ετέμπο που είχαν συμπληρώσει κάρτες εδώ και λίγο καιρό.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μ. Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με μισή ομάδα στη Θεσσαλονίκη

Πολλά παραπάνω είναι τα προβλήματα στους Ηπειρώτες, που πλέον πορεύονται χωρίς ουσιαστικό κίνητρο προς τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου ήρθε στη Θεσσαλονίκη με 22 ποδοσφαιριστές, αλλά και πολλές σημαντικές απουσίες, αφου ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παντελάκη, Καραχάλιο (τιμωρημένος), Νίνη, Παμλίδη, Ροσέρο, Κιάκο και Κόντε. Τιμωρημένοι είναι οι Τζίνο, Πήλιος, ενώ θα απουσιάσουν και οι νεαροί Μουστάκας και Βρακάς. Κανονικά στη διάθεση του Στάικου είναι ο Εραμούσπε.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Ν. Λώλης, Εραμούσπε, Λέο, Φοφανά, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Μπορταγκαράι, Τσίρης, Μπακαδήμας, Κύρκος, Λιάσος, Σταματελόπουλος και Μπάλαν.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

26η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:00, Novasports

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Γρεβενών), Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Γιώργος Τακίδης (Κιλκίς)

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθός VAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X