Νίκη (4-3) για την Κ17 με τρία γκολ σε 10 λεπτά

Η Κ17 του ΑΡΗ σημείωσε μια εντυπωσιακή νίκη, αφού με τρία γκολ σε 10 λεπτά, κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα.

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση στο 40′, ενώ στο 60 διπλασίασε τα τέρματα του ΑΡΗ. Στο 67′ ο Βέργας σκόραρε το τρίτο γκολ των “Κιτρινόμαυρων”, με τον Κούλα να βάζει το “κερασάκι” κόντρα στον Βόλο.

ΑΡΗΣ (Τσαλίδης): Καλτσάς, Παπακωνσταντίνου, Καραγκεβρούδης, Μάγης, Κούλα, Καζαντζίδης, Βέργας (70’ Τότσικας), Κουκίδης (85’ Δάσκος), Καραμανλής (65’ Ζησόπουλος), Δημητρακόπουλος (85′ Σεβαστίδης), Χαρούπας (70’ Ρούτσης).

Μέρος της προπόνησης ο Ράιλι – Λυκογιάννης: “Ομάδα με μαχητικό πνεύμα και χαρακτήρα ο ΑΡΗΣ”
Προηγούμενο άρθρο Μέρος της προπόνησης ο Ράιλι – Λυκογιάννης: “Ομάδα με μαχητικό πνεύμα και χαρακτήρα ο ΑΡΗΣ”
Επόμενο άρθρο Κ19: Εντός έδρας νίκη κόντρα στον Βόλο
Κ19: Εντός έδρας νίκη κόντρα στον Βόλο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News