Ναζλίδης: “Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια”

από AllAboutARIS

Ο γενικός αρχηγός του ΑΡΗ, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε στη κάμερα του OTE για την αποψινή αναμέτρηση – και όχι μόνο- του ΑΡΗ.

“Το ότι έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, για εμένα δεν σημαίνει κάτι. Θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο παιχνίδι και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε” σημείωσε αρχικά.

Για την ομοιογένεια και την καλή εικόνα του ΑΡΗ:

“Είναι μια περίοδος που οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδι, με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, ώστε να κοιτάζουμε ψηλά στη συνέχεια της σεζόν.”

Για τον αν ο ΑΡΗΣ πρέπει να λύσει και κάτι άλλο, εκτός από τη δημιουργία, ώστε να σκοράρει:

“Θεωρώ ότι όταν έχεις τόσο καλούς παίκτες, είναι θέμα χρόνου για να βρεις τις λύσεις και να σκοράρεις. Είναι φυσικά το να βρεθούν οι παίκτες αλλά και θέμα ψυχολογίας, κάτι που δουλεύουν όλοι οι παίκτες αλλά και ο προπονητής. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου, ελπίζω από σήμερα”.

Για τους στόχους της ομάδας:

“Στόχους συγκεκριμένους δεν θέλω να βάλω. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε. Ξέρουμε τι έχουμε κάνει πέρσι. Ο στόχος είναι μια ανάλογη ή καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και σίγουρα να τα πάμε πολύ καλύτερα στο Κύπελλο.”

Προτεινόμενα Άρθρα