Ναι ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ – Παλικαρίσια νίκη επί του ΠΑΟΚ

από AllAboutARIS

Με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, η Κ19 του ΑΡΗ κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 1-0, “ζευγαρώνοντας” μάλιστα τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Με αυτό το αποτέλεσμα κρίθηκε και ο τίτλος μιας και ο Παναθηναϊκός και μαθηματικά κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι Κιτρινόμαυροι έπειτα από 24 αγώνες έφτασαν τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα κι έμειναν στην πέμπτη θέση, πλησιάζοντας στους δύο τον τέταρτο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον ΑΡΗ να έχει αρκετές καλές στιγμές, οι περισσότερες εκ των οποίων σταμάτησαν στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μοναστηρλή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν δίχτυα. Στο δεύτερο, το ματς ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και από τους δύο αντιπάλους, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο ΑΡΗΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης (94′), ο αριστερός μπακ του ΑΡΗ, ο Χρυσόπουλος, έπειτα από μία κούρσα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ, απ’ όπου ο Αλμύρας, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή πέτυχε το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Κλεάνθης Ευσταθιάδης): Αβραμίδης, Μαρμαρίδης, Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Πάγιος (90’ Κράνιας), Σγουρός (90’ Αλμύρας), Τσαπακίδης (82’Καρυπίδης), Χατζηιωάννου (82’ Τσέρα), Παναγίδης (92’ Βακουφτσής)

ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσιακούμης, Τσίκος, Ζίλο, Σμυρλής, Ρουμαντσίεβ, Μπάμπουρας, Καλόγηρος, Σπυράκος.

Μπήκαν ως αλλαγές στο 70΄οι Γκιτέρσος και Κωττάς

Προτεινόμενα Άρθρα