«Να αγιάσει το στόμα σας»

από Γιάννης Παντελίδης

Έγραφα τις προάλλες σε τούτη εδώ τη γωνιά ότι οι… αποδείξεις είναι μόνο για τις ταμειακές μηχανές. Ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Ακολουθεί τον δρόμο του, μόνος του κι όπου τον βγάλει. Αλλά, βρε αδελφέ, δεν γίνεται, δύο αράδες επιτρέψτε μου να αφιερώσω σε όλους εκείνους που άφηναν χυδαία υπονοούμενα για «φιλικά παιχνίδια» και για… αγιασμένα στόματα που έλεγαν κάποιες κουβέντες. Η κλασική δηλαδή προσπάθεια λαϊκισμού. Να στρέψουμε αλλού το ενδιαφέρον για να καλύψουμε τα δικά μας.

Ουδείς λοιπόν από όλους αυτούς είχε την τσίπα σήμερα να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη. Κανένας τους. Πόσο αντρίκειο και παντελονίσιο είναι να το κάνεις. «Ναι ήμουν λάθος, έκρινε με λανθασμένο τρόπο κι αυτό που είπα δεν ισχύει». Τίποτα απολύτως. Μία εκκωφαντική ησυχία, που, για να πούμε και το στραβό το δίκιο είναι ό,τι το καλύτερο. Δεν έχουν τι να πουν. Καληνύχτα τους και καλή τους τύχη. Φαντάζομαι ότι είχαν ήδη έτοιμες διαρροές ίσως και ανακοινώσεις, τις οποίες μάλλον θα κρατήσουν για το επόμενο ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί και τότε να κλείσουν το… αγιασμένο στόμα τους. Ντροπή ρε φίλε.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν των φιλικών με τον Ολυμπιακό, τον νίκησε στο Χαριλάου και του πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία στο Φάληρο, σ’ ένα χρονικό σημείο που ο αντίπαλος ήταν σε φάση να πιάσει κορυφή. Αυτός είναι ο ΑΡΗΣ όμως. Απέναντι σε κάθε τι χυδαίο. Απέναντι σε όλη αυτή την βιομηχανία (ομαδική ή επικοινωνιακή) λάσπης που προκαλεί την τοξικότητα και σκορπάει δηλητήριο. Η φιλική σχέση δύο ιδιοκτητών ομάδων, από τη μία είναι παλικαρίσια συμμαχία εξυγίανσης και από την άλλη σχέση «φιλικών αγώνων». Μόνο που κανένας δεν «έκλεισε» τα μάτια του σε ληγμένα δελτία στον ΑΡΗ. Αλλού έγιναν αυτά. Αλλά όχι αυτό δεν αλλοίωση πρωταθλήματος. Τρομάρα σας. Ένα αφήγημα, που συνεχώς αποδομείται.

Ελπίζω κι εύχομαι, πλέον, μέχρι και ο τελευταίος ΑΡΕΙΑΝΟΣ να το κατάλαβε, διότι ξέρετε αυτό είναι το χειρότερο όλων. Άσε τι λένε οι άλλοι. Είναι πραγματικά κρίμα, να έχει ποτιστεί ο κόσμος με αυτό το δηλητήριο.

Η συνέχεια μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X