Να μάθεις να τιμωρείς και τα δικά τους λάθη

από Γιάννης Παντελίδης

Όπως πολύ εύστοχα γράφτηκε στο διαδίκτυο, σε δύο παιχνίδια στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό, ο ΑΡΗΣ έβαλε τρία γκολ, δέχθηκε δύο, είχε ένα δοκάρι, αλλά και τα δύο ματς έληξαν με σκορ 1-0.

Οι Κιτρινόμαυροι για μία ακόμη φορά πλήρωσαν σχεδόν στον απόλυτο βαθμό τα λάθη που έκαναν. Στο πρώτο μια στιγμή απροσεξίας και αργής αντίδρασης έφερε το «κρύο» γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο δεύτερο, ο Ανδρούτσος έκανε… χάι λάιτ καριέρας, ο Μαζικού έχασε τον Ροντρίγκεζ. Κι έτσι σε δύο ματς που ουσιαστικά ο ΑΡΗΣ σχεδόν τα… είχε, μπορούσε δηλαδή να πάρει αποτέλεσμα και ξαφνικά βρέθηκε να κυνηγάει.

Μόνο που την ώρα που η ομάδα «πληρώνει» κάθε λάθος που κάνει, δεν μπορεί να «τιμωρήσει» τον αντίπαλό της. Το πρόβλημα είναι καθαρά επιθετικό και δεν ανακαλύπτουμε τώρα την Αμερική. Παραμένει η παθογένεια του «φτάνω έξω από την περιοχή», αλλά μετά… Κι όλα αυτά, συν τις σφυρίχτρες, έχουν σαν αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να έχει χάσει βαθμούς και να καλείται να ανατρέψει εις βάρος του σκορ για να φτάσει στον στόχο του.

Έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη, που λέει και το άσμα κι επειδή πολύ ασχοληθήκαμε με τον Ολυμπιακό, υπάρχει μπροστά ένα πολύ σημαντικό ματς. Από αυτά που δεν τα παίζεις, απλά τα κερδίζεις. Το Σάββατο έρχεται ο Βόλος του Μπέου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κατοίκος, Γκάμαρης και… σία επίσης. Καταλαβαίνετε… Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Κάποιες αλλαγές δείχνουν «υποχρεωτικές». Ο Μάνου Γκαρθία θα είναι μία εξ αυτών, άλλωστε το προανήγγειλε ο Πάρντιου. Η ομάδα χρειάζεται απαραίτητα φρεσκάρισμα κι εδώ καλείται να κάνει τις σωστές παρεμβάσεις ο προπονητής.

Και μετά ξανά… Ολυμπιακός.

Προτεινόμενα Άρθρα