Να μην πέσει στην παγίδα ΕΠΟ, κυβέρνησης για τον τελικό ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Τα παιχνίδια συγκεκριμένων πλευρών για να οδηγήσουν τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται!

Η ΕΠΟ.. ξαναχτύπησε και απέστειλε ερώτημα σε ΑΡΗ και Παναθηναϊκό, για το αν θέλουν να γίνει το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο πέραν του Πανθεσσαλικού. Μάλιστα τόνισε ότι αναμένει απάντηση ως την επόμενη Δευτέρα (15/04).

Ο λόγος είναι ότι το γήπεδο του Βόλου δεν είναι ακόμα έτοιμο για να φιλοξενήσει τον τελικό με κόσμο, όπως και ότι ο Αχιλλέας Μπέος γνωστοποίησε το κοστός που απαιτείται για να γίνει αυτό. Ο Δήμαρχος Βόλου κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 260 χιλιάδων ευρώ, ζητώντας τα 70 να καταβληθούν από την ΕΠΟ , η οποία απάντησε αρνητικά!

Η Ομοσπονδία δεν δίνει χρήματα ενώ δια στόματος Τάκη Μπαλτάκου είχε δηλώσει πρόθυμη να συνδράμει οικονομικά για τις εργασίες στο Πανθεσσαλικό! Γιατί τώρα λοιπόν αρνείται να δώσει 70 χιλιάδες ευρώ και ρωτάει τις ομάδες εάν θέλουν άλλο γήπεδο;

Αυτό που ουσιαστικά λέει προς τον ΑΡΗ κυρίως είναι ότι ή στον Βόλο δίχως κόσμος ή σε άλλο γήπεδο! Και την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση… σιγή ιχθύος!

Είναι προφανές ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και η κυβέρνηση πάνε να βάλουν μία παγίδα στον ΑΡΗ ώστε να πάει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Και όλο αυτό για 70 χιλιάδες ευρώ;

Βέβαια, η ΕΠΟ δεν διευκρινίζει τι θα κάνει ο Αχιλλέας Μπέος από μόνος του. Από τη στιγμή δηλαδή που αρνείται η Ομοσπονδία να δώσει τις 70.000 ευρώ, αν ο Μπέος θα το αναλάβει εξ ολοκλήρου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν πρόκειται για χρήματα που θα… βγουν από την τσέπη του, αλλά που θα επενδυθούν από την δημοτική αρχή του Βόλου και την ομάδα του Βόλου. Θα συνεχίσει να παίζει όλα τα παιχνίδια του κεκλεισμένων των θυρών; Είναι κι αυτό ένα δείγμα ότι υπάρχει μία παγίδα. Ο ΑΡΗΣ να… υποκύψει στην πίεση για να έχει τον κόσμο στο πλευρό του και να απωλέσει το δικαίωμα του Πανθεσσαλικού. Και μετά να το ετοιμάσουν κιόλας για να είναι έτοιμο για τα τελευταία ματς του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Ολοι πλέον καταλαβαίνουν τί γίνεται και τί παιχνίδια παίζονται για χατίρι του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποχωρήσει και ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο ή χωρίς.

 

Προτεινόμενα Άρθρα