Να μην χάσει κι άλλο χρόνο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσο οι μέρες περνούν δίχως ενίσχυση, τόσο αυξάνεται το χαμένο έδαφος για τον ΑΡΗ στα μεταγραφικά.

Η ομάδα φτάνει σήμερα στην Ολλανδία με αρκετά κενά τα οποία ακόμα δεν έχουν καλυφθεί και με την κατάσταση στο ρόστερ να είναι αρκετά ιδιόμορφη λόγω των “μικρών” αλλά και των παικτών που δεν υπολογίζονται αλλά μειώνονται μετά και την αποχώρηση του Νέβεν Τζούρασεκ.

Σε συνδυασμό με την απουσία και του τραυματία Βλάντιμιρ Νταρίντα, τα πράγματα δεν είναι ιδανικά για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έχει ναι μεν ένα νούμερο 25 ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του αλλά όχι με τη μορφή που θα ήθελε για την περίοδο την οποία διανύει η ομάδα.

Οι τρεις και η πίεση του χρόνου

Ηδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ έχει ρίξει το βάρος σε τρεις τουλάχιστον κινήσεις που παλεύει αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει. Ο πρώτος στόχος να είναι τις πρώτες μέρες στην Ολλανδία δεν μοιάζει πλέον εφικτός και εάν δεν αλλάξει κάτι τότε όλη η προσπάθεια θα αφορά την ενσωμάτωση κάποιων παικτών μέχει και λίγο μετά τα μέσα της εβδομάδας που ξεκινάει από σήμερα.

Ηδη ο ΑΡΗΣ δεν απέφυγε να στείλει την ομάδα στο Ρότερνταμ δίχως νέα πρόσωπα, μία λάθος εξέλιξη την οποία… τρέχει να διορθώσει και ελπίζει να το πετύχει μέσα σστα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα