Να στείλει μήνυμα με το… καλημέρα

από Γιάννης Παντελίδης

Οι πρεμιέρες στα πρωταθλήματα πάντα κρύβουν κακοτοπιές. Να μην αρχίσουμε να αραδιάζουμε παραδείγματα. Η φετινή του ΑΡΗ φέρνει τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ματς αν μη τι άλλο στα μέτρα του, αλλά παράλληλα και must win. Άλλωστε αν οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν φέτος το βήμα παραπάνω, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Θόδωρος Καρυπίδης, αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να τα κάνουν μια… χαψιά.

Βέβαια από τη θεωρία στην πράξη, υπάρχει απόσταση όταν μιλάμε για αρχές τις σεζόν. Διότι μπορεί ο ΑΡΗΣ να έχει έναν κάποιο αγωνιστικό ρυθμό, λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων, ωστόσο τα επίπεδα ετοιμότητάς του χρίζουν βελτίωσης. Όχι, σε καμία των περιπτώσεων η ομάδα δεν πρέπει να μπει έχοντας στο μυαλό της, να αποφύγει τις παγίδες. Οφείλει να πατήσει χορτάρι και… Λεβαδειακό, στέλνοντας από την αρχή ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ότι φέτος δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για υπέρβαση, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

«Νίκη πάση θυσία» είναι προφανώς το μήνυμα που περνάει, αλλά καλό θα ήταν να δούμε και μία πειστική εμφάνιση. Πολλαπλά τα κέρδη από κάτι τέτοιο. Ψυχολογία, «ανέβασμα» αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα. Όχι δηλαδή ότι θα «χαλάσει» μία… απλή νίκη, όμως ο ΑΡΗΣ θα πρέπει σήμερα να κάνει σε όλους κατανοητό ότι δεν αστειεύεται. Κι ότι στο «σπίτι» του δε σηκώνει πολλά-πολλά.

Προφανώς και οι επιλογές που θα κάνει ο Χερμάν Μπούργος στην επίθεση παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Περιμένουμε να δούμε Μάνου Γκαρθία, Ζερβίνιο να μπαίνουν στην εξίσωση. Βασικοί, αναπληρωματικοί, κανείς δεν γνωρίζει κι όποιος το ισχυριστεί θα είναι ψεύτης. Ακόμη και Καμάτσο, λίγο παραπάνω. Σίγουρα δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά ο προπονητής κι εκείνος θα πρέπει να ξέρει καλύτερα την ομάδα του. Άποψη καταθέτουμε…

ΑΡΗΣ-Λεβαδειακός λοιπόν στις 20:30. Ας έρθει με το καλό το «τρίποντο» κι εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X