Νεγκρέιρα : “Ποτέ δεν πλήρωσα άλλους διαιτητές – Έλεγα τη γνώμη μου”

από AllAboutARIS

Όσα είχε απαντήσει ο Χοσέ Νεγκρέιρα σχετικά με τις πληρωμές προς τον ίδιο από την Μπαρτσελόνα , ενώπιον της αρμόδιας φορολογικής υπηρεσίας το 2021, αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα, «El Pais».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της, ο πρώην διαιτητής και αντιπρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας είχε αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ήθελε μέσω των «υπηρεσιών» του να εξασφαλίσει ότι δεν θα αδικείται από τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ παραδέχθηκε ότι βρισκόταν σε απευθείας επικοινωνία με τους τότε προέδρους των «μπλαουγκράνα» και αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε κάποια από αυτά τα χρήματα για να πληρώσει άλλους διαιτητές.

«Η Μπαρτσελόνα θεωρούσε πως αδικούνταν και πως άλλες ομάδες ευνοούνταν. Υποχρεώσεις μου ήταν να πηγαίνω να παρακολουθώ τους αγώνες και να ενημερώνομαι για τους λόγους που ελήφθησαν αποφάσεις».

«Έδινα την γνώμη μου για τους αγώνες όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας. Αυτό που ήθελε η Μπαρτσελόνα ήταν να βεβαιωθεί ότι δεν θα ληφθούν αποφάσεις εναντίον του συλλόγου και πως όλα θα ήταν ουδέτερα», ήταν μέρος των όσων είχε αναφέρει τότε.

Προτεινόμενα Άρθρα