Νεϊμάρ: «Νιώθω καλά, δικαιολογημένη η κριτική»

από AllAboutARIS

Δεν κρύφτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου ενόψει της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου ο Νεϊμαρ. Ο Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε σχετικά με την κατάσταση των Μέσι και Εμπαπέ και την πιθανότητα συμμετοχής τους στο αυριανό πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League, ενώ χαρακτήρισε την κριτική που δέχεται δικαιολογημένη.
Συγκεκριμένα τα όσα είπε σχετικά με την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό εκείνος και η ομάδα του: «Νιώθω πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά. Η κριτική ενίοτε είναι δικαιολογημένη αλλά όλοι έχουν διαφορετική ματιά για το ποδόσφαιρο. Σέβομαι όλες τις απόψεις, παίζω όσο καλύτερα μπορώ και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος της σεζόν.»

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν και τη σπουδαιότητά του: «Μου αρέσουν αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Αυτές είναι οι βραδιές που πρέπει να βγαίνεις μπροστά, όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια.»
Για το ντεφορμάρισμα της Παρί Σεν Ζερμέν: «Πάντα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τις ξεπεράσουμε. Γνωρίζουμε πως αυτή την περίοδο κάνουμε πολλά λάθη αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας σαν ομάδα.»
Για τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, παίζοντας με εκείνον και τον Μέσι θα νιώσουμε πολύ ισχυρότεροι. Μου είπε πως νιώθει πολύ καλά.»

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα