Νικολαΐδης για Μπούργος: “Hρεμος στον πάγκο, μιλάει πολύ στους παίκτες”

Στιγμές μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, ο Χερμάν Μπούργος βρήκε μπροστά του έναν παλιό συμπαίκτη. Και αυτός φυσικά είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης.

“Τον παρακολουθούσα πάνω από τον πάγκο. Ήταν πολύ ήρεμος, με θετική ενέργεια. Μιλούσε πολύ στους παίκτες” ανέφερε ο παλαίμαχος άσσος στην εκπομπή που κάνει στη Nova κάθε Δευτέρα.

Ο Νικολαΐδης σχολίασε και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι… “Μου φάνηκε σαν να ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Σαν να ήταν πιο δεμένος ο ΑΡΗΣ, πιο συγκεντρωμένος. Θα μπορούσε το ματς να πάει και στην άλλη πλευρά. Οι δυο ομάδες είχαν οχυρωμένα τα άκρα τους. Ο ΑΡΗΣ σε σχέση με άλλα ματς, φάνηκε ότι το ήθελε παραπάνω. Θα μπορούσε όμως και να ισοφαριστεί. Δεν είναι νορμάλ ο ΑΡΗΣ τόσο καιρό να μην βάζει γκολ και να έρχεται ένας προπονητής και να βάζει πέντε γκολ”.

Deal: Κέρδισε 9.000 ευρώ και το χάρηκε με τον ύμνο του ΑΡΗ (vid)
Προηγούμενο άρθρο Deal: Κέρδισε 9.000 ευρώ και το χάρηκε με τον ύμνο του ΑΡΗ (vid)
Επόμενο άρθρο Ελλάδα: Νέες αυξήσεις στα καύσιμα
Ελλάδα: Νέες αυξήσεις στα καύσιμα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News