Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες “χρυσώνουν” τον Μπέιλ!

από AllAboutARIS

Η αλλαγή ιδιοκτησίας στη Νιούκαστλ είναι πολύ πιθανό να φέρει τα πάνω-κάτω στην Premier League.

Η περιουσία των Σαουδαράβων που απέκτησαν τις «καρακάξες» είναι τεράστια, κάτι που κάνει τον αγγλικό σύλλογο τον πιο πλούσιο στο ποδόσφαιρο.

Τα ονόματα που ακούγονται ήδη είναι πάρα πολλά, με σούπερ σταρ αλλά και παίκτες μικρότερης αξίας να παίζουν καθημερινά στα ρεπορτάζ. Ωστόσο, ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κουνούρ ρίχνει μια… βόμβα!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο Τούρκος ρεπόρτερ, οι άνθρωποι της Νιούκαστλ έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία για να κάνουν το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ! Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Τότε είναι και η Νιούκαστλ που θέλει να τον κάνει δικό της και να ρίξει την «βόμβα» του καλοκαιριού.

Παράλληλα, η Νιούκαστλ δουλεύει ακόμη μία πολύ καλή περίπτωση. Πρόκειται για τον συμπατριώτη του Γκάρεθ Μπέιλ, τον Άαρον Ράμσεϊ. Ωστόσο, το συμβόλαιο του 30χρονου χαφ με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν αποκλείεται να το λύσει νωρίτερα αφού δεν έχει τον αναμενόμενο χρόνο που θα ήθελε στους «μπιανκονέρι».

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X