Ντάνι Άλβες: Συγκλονίζει για ακόμη μια φορά η 23χρονη που δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση

από AllAboutARIS

Στις 20 Ιανουαρίου ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση σε μια 23χρονη και μέχρι σήμερα παραμένει στη φυλακή.
Η κοπέλα μίλησε στο «En boca de todos» της «America Television» και αναφέρθηκε σε εκείνο το βράδυ και σε όσα πέρασε.

«Με πλησίασε και μου είπε, δεν ξέρεις ποιος είμαι; Θυμάμαι ότι πήρε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά μου όργανα. Άρχισα να φοβάμαι πολύ και σκέφτηκα: Κι αν μου βάλει κάτι στο ποτό; Κι αν κάνει κάτι στον φίλο μου; Σκέφτηκα τα πάντα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Μου έκανε μια χειρονομία και τότε ήταν που είπα στον ξάδερφό μου, δεν ξέρω αν θα πάω. Ποτέ δεν ήξερα πού πήγαινε. Θυμάμαι ότι πήγα εκεί που ήταν.
Θυμάμαι ότι μου σήκωσε το φόρεμα και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Θυμάμαι ότι του είπα Δεν μπορώ, δεν μπορώ, πρέπει να φύγω, δεν ‘θέλω’, και άρχισε να λέει πολλά πράγματα. Όταν αργότερα με έβαλε στο έδαφος, θυμάμαι ότι ήμουν σε σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω εκεί.
Ξέρω ότι δεν με έπιασε απλά από τα μαλλιά και με έκανε να γονατίσω μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή είδα ένα τατουάζ σαν τόξο και είπα αυτός ο τύπος θα με πληγώσει πολύ. Μπήκα μέσα εκείνη τη στιγμή, είχα φοβηθεί πολύ. Το πρόσωπο, το τατουάζ… και μέχρι σήμερα είναι σκηνές που μου έρχονται πολύ».

Προτεινόμενα Άρθρα