Ντένις… η επιστροφή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ηταν 17 Σεπτεμβρίου όταν ο Ντένις αγωνιζόταν για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΑΡΗ, στην εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό.

Το αποτέλεσμα εκείνο αποτέλεσε την αφορμή για να επανέλθει η… παλιά “φρουρά” στην ενδεκάδα, αφού οι “νέοι” έδειχναν να “ψάχνονται” ακόμα εκείνη την περίοδο.

Οι αλλαγές του Άκη Μάντζιου παρέσυραν και τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ο οποίος ήρθε στην ομάδα με την προοπτική να πάρει φανέλα βασικού. Πάλι όμως αυτή κατέληξε στα χέρια του Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος από το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό είναι αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια.

Αυτό αλλάζει σήμερα λόγω του τραυματισμού του και έτσι ανοίγει ξανά την πόρτα της ενδεκάδας στον Ντένις, έπειτα από 2,5 μήνες!

Ο Βραζιλιάνος περίμενε υπομονετικά ακόμα μία ευκαιρία, δείχνοντας επαγγελματικό και καλή εικόνα στις προπονήσεις.

Ακόμα και μία καλή εμφάνιση μπορεί να μην τον καθιερώσει ξανά στην ενδεκάδα, αφού ο Κουέστα βρίσκεται σε σταθερή φόρμα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μία ευκαιρία να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και να δείξει ετοιμότητα, αφού δεν αποκλείεται ο Μάντζιος να τον χρειαστεί και στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα