Ντε Γιονγκ: 10 εκατ. το χάσμα Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ παραμένει στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Ο αγγλικός σύλλογος συνομιλεί τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με τον παίκτη εδώ και αρκετό καιρό για να προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει τα νούμερα που θέλει η Μπάρτσα.

Ο αγγλικός σύλλογος έχει βελτιώσει κάπως την πρώτη του πρόταση. Στην αρχή πρόσφερε 60 εκατ. ευρώ συν 20 σε bonus. Στις πρόσφατες επαφές έφτασε στα 65 σταθερά, αλλά η Μπαρτσελόνα θέλει περισσότερα.

Η Μπάρτσα έχει ορίσει την ελάχιστη τιμή στα 75 εκατομμύρια για να εξετάσει μια προσφορά για τον ποδοσφαιριστή της. Αυτό είναι το ποσό που πλήρωσε στον Άγιαξ για τον ποδοσφαιριστή και δεν σκοπεύει να μειώσει αυτό το νούμερο. Η Γιουνάιτεντ γνωρίζει ότι η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δεν είναι καλή και πιέζει να πάρει την καλύτερη τιμή.

Στη Βαρκελώνη δεν βιάζονται. Όσο βρίσκονται στην κατάσταση του 1/3 για το Financial Fair Play, ούτε η πώληση του Ντε Γιονγκ κάνει μεγάλη διαφορά. Είναι εμφανές ότι βελτιώνουν το πρόβλημα που έχουν με τη ρευστότητα και τα μισθολογικά, αλλά η πώληση του Ολλανδού δεν σημαίνει, για παράδειγμα, ότι τους ανοίγει τις πόρτες για να φέρουν στο «Καμπ Νόου» τον Λεβαντόφσκι.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X