Ντε λα Φουέντε: “Ο τελικός της Ισπανίας με την Αγγλία θα είναι θεαματικός” (vid)

από AllAboutARIS

Η εθνική Ισπανίας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2024 από το βράδυ της Τρίτης, όταν επιβλήθηκε 2-1 της Γαλλίας με ανατροπή, και 24 ώρες αργότερα έμαθε την αντίπαλό της με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αυτή θα είναι η Αγγλία, η οποία υπέταξε με 2-1 την Ολλανδία (και εκείνη με ανατροπή) με το χρυσό γκολ του Γουότκινς στο 90+1′, με τον Λουίς ντε λα Φουέντε να ερωτάται την Πέμπτη (11/7) για τα “τρία λιοντάρια” και να κάνει λόγο για έναν συναρπαστικό αγώνα που περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους.

“Υπάρχει ενθουσιασμός στην ιδέα ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σημαντικό αντίπαλο, με σπουδαίους παίκτες. Είναι δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό μας προδιαθέτει για έναν τελικό με θέαμα.

Έχουμε αρκετά διαφορετικά στιλ αλλά η Αγγλία είναι μία ομάδα που παίζει με δύναμη και έχει παίκτες που τους αρέσει να βρίσκουν ελεύθερους χώρους”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της ρόχα, για να προσθέσει με νόημα:

“Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το στιλ μας που είναι να έχουμε εμείς τη μπάλα στα πόδια, αν και έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε και με αντεπιθέσεις.

Σε έναν τελικό πάντως, μπαίνουν και άλλοι παράμετροι. Το να μην κάνεις λάθος, το να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, η επιθυμία να μην χάσεις, η επιθυμία να κερδίσεις”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα